Wie zijn wij

Wij zijn Wilbert en Priscilla. Al vele jaren komen wij op de eilanden Sardinië, Sicilië, Elba en Corsica. Al even zovele jaren schrijven wij onze verhalen op en Wilbert vertaalt deze naar deze en andere websites. Verder zijn we ook gek op fotograferen, dus alle foto's op onze sites zijn origineel van ons. De Corsicafoto's kunnen jullie ook bewonderen in het ons boek Beleef Corsica. Een must have voor iedereen die naar Corsica gaat of gek is op Corsica.

Behalve informatie via onze sites en boek, geven we ook veel informatie op beurzen en tijdens presentaties. We organiseren ook de EilandenPlaza, Dé Vakantiebeurs voor Corsica, Sardinië, Sicilië en Elba.

Onze ervaringen zijn heel divers. Van kamperen met en zonder kinderen tot luxueus in een hotel. Maar ook B&B en agriturismo hebben we aangedaan. Naast veerboot ervaringen hebben we ook veel vliegervaringen.

De belangrijkste informatie hebben we hier op deze plaza voor je verzameld. Per eiland een plaza en een menu met reisverslagen. Wil je meer informatie met name ervaringen en tips, ga dan naar onze zustersites: Corsica-Info.nl en Sardinie-Info.nl

Alle links gaan naar de originele databases van de reisorganisaties, autoverhuurbedrijven, vliegmaatschappijen, veerdiensten enz. Je kunt  – en dat stellen we op prijs – dus rechtstreeks vanaf deze site zoeken en boeken! Zie de banners hiernaast.

Hartelijke groet en veel reisplezier,

Wilbert en Priscilla

wilbert_priscilla_corsica_campoloro

 

Contact:

info@geersdesign.nl of info@corsica-info.nl

Copyright:

Op alle foto's en teksten op deze website berust © kopieerrecht. Van deze website mag niets zonder schriftelijke toestemming van de rechtmatige eigenaar worden overgenomen of gebruikt.

All photo & text material used on this website is © copyrighted material, reproduction or usage without written permission of the rightfull owner is prohibited.

Disclaimer:

We kunnen de juistheid, integriteit en kwaliteit van deze opsommingen/ervaringen van mogelijkheden op genoemde eilanden niet garanderen en aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijk verlies of schade die de inhoud kan veroorzaken of waartoe het gebruik ervan aanleiding kan geven. Deze site bedoelt een inventarisatie te geven van mogelijkheden van kamperen, reizen en vertoeven op en naar de mooie eilanden in de Middellandse Zee: Sardinië, Corsica en Sicilië.

Wij zijn geen reisbureau! De verstrekking van de informatie door derden en de eventueel daaruit voortvloeiende boeking via deze site valt buiten onze verantwoordelijkheid. De uitvoering van boekingen gedaan via deze site gebeurt door en onder volledige verantwoordelijkheid van de aanbiedende partijen zoals veerdienstmaatschappijen; reis- en hotelorganisaties.

2 gedachten over “Wie zijn wij”

 1. hallo wilbert en priscilla, erg leuke site van jullie en heel leuk om te lezen , nu wilde wij ook eens een trip maken van italie napels en dan zo naar sicilie Palermo en daar een maand dan sardinie en Corsica dan naar boven Marseille,, dus enkele reis eilanden kan jij mij vertelen of ik dan overal een nieuwe ticket moet bestellen of hebben zij een ticket voor al deze eilanden ,,want hebben een trip gemaakt van drie maande door griekenland en dan kon je met een ticket op alleen eilanden opstappen en uitstappen, maar je moest je wel aan de datum houden wat normaal is, kan jij ons advies geven hoe en wat het beste is om te boeken en verdere informatie ,, ik heb genoten van alles en gaan zeker veel van het verhaal en tips gebruiken vriendelijk dank fam manneken

  1. Dank je wel voor het compliment, we doen ons best!

   Nee, volgens mij is het niet mogelijk om zoiets te boeken op 1 ticket. Er varen ook 5 maatschappijen op die eilanden. Je kunt wel gewoon zelf – als hetgeen probleem is dat je op een vaste datum overvaart – je tickets op voorhand uitzoeken en boeken. Kan nog weleens heel veel prijsverschil zitten in de dag, tijdstip ed.

   Succes en veel plezier!
   Wilbert

Reacties zijn gesloten.

jouw compacte reisgids