Persbericht EilandenPlaza

Beste lezer,

Hieronder vind je een persbericht dat gebruikt kan worden om deze vakantiebeurs voor Corsica, Sardinië, Sicilië en Elba onder de aandacht van de lezers te brengen.

De beurs is gratis te bezoeken en daardoor heb ik zelf niet veel budget om een uitgebreide publiciteitscampagne te voeren en ben dus van sympathisanten afhankelijk. Mocht je een bijdrage plaatsen, dan wordt jou media genoemd in de linker kolom onder de sympathisanten.

Desgewenst kan ik een interview geven of een blog schrijven ter ondersteuning van het persbericht. Ook kan ik u nog unieke foto's toesturen.

Hartelijk dank voor je moeite!

Wilbert Geers, Organisator EilandenPlaza

 

Bruikbare tekst:

De eilanden Corsica, Sardinië, Sicilië en Elba mogen zich verheugen in een groeiende belangstelling van vakantiegangers.  Het event EilandenPlaza speelt daar op in. Geen vakantiebeurs met talloze niet ter zake doende kraampjes en stands. Hier vindt men de specialisten, de kenners, de liefhebbers, de ervaringsdeskundigen.

Exposanten die hun expertise zorgvuldig met de eilandbewoners hebben opgebouwd, zullen hun best doen om die aspecten van de eilanden naar voren te laten komen waar grote reisondernemingen het moeten laten liggen.

Behalve kraampjes en stands zijn er ook presentaties door ervaren eilandgangers die hun liefde voor de eilanden graag delen. En dan niet alleen de azuurblauwe stranden en de mooie landschappen, maar ook over de veerdiensten, de water- en klimsporten en andere activiteiten zoals wandelen, mountainbiken, fietsen of yoga.

Tel daar de proeverijen en diverse kennismakingen met typische eilandproducten bij op, dan betekent dat een gegarandeerd leuke en nuttige middag op 3 en 4 februari in de Broodfabriek in Rijswijk. Openingstijden van 10.30 tot 17.00 uur en de toegang is gratis. Meer informatie, oa over de uitstekende bereikbaarheid, is te vinden op de website van EilandenPlaza.nl

 

Banners:

 

jouw compacte reisgids