Inschrijven exposanten en sponsors

Information Français / Informazione Italiano

EilandenPlaza wordt een beurs exclusief voor de eilanden Corsica, Sardinië, Sicilië en Elba. Geen stropdas- of overhemdverkopers, geen snoepkramen, geen mega grote reisorganisaties met toevallig 1 reis naar Sicilië, maar puur een beurs over de genoemde eilanden. Een kwaliteitsbeurs, waar bezoekers echt op zoek zijn naar informatie, producten en reizen naar deze eilanden. Dat is de insteek!

Dat verwachten we dus ook van jou: kwaliteit, passie, uitstraling en kennis over 1 of meerdere eilanden. Behoor je ook tot die groep van ondernemers, wel dan is deze beurs dus echt iets voor jou!

We bieden de exposanten een mooi en attractief plekje in de mooiste hal van De Broodfabriek in Rijswijk, van een simpele statafel voor degene met een smal budget tot vele vierkante meters voor degene met een ruimer budget.

Lukt het niet om als exposant aanwezig te zijn, dan kun je er ook voor kiezen om sponsor te worden. Je flyers worden dan gedistribueerd op de beurs en je krijgt ook jouw info op deze website! Inschrijven voor de optie SPONSOR: ga naar dit inschrijfformulier.

Schrijf je hieronder in. (onder het inschrijfformulier vind je meer info!)

[contact-form-7 id=”425″ title=”Inschrijving exposanten NL”]

Meer info:

Tijd en datum: 
3 en 4 februari van 10.00 – 17.00 uur. Toegang voor bezoekers is gratis. Beursvloer open om 10.30 uur. Eerste presentaties starten "voorbeurs" om 10.00 uur.

Locatie: De Broodfabriek, Zaal HUS, Volmerlaan 12 , 2288 GD RIjswijk (ZH)

Promotionele activiteiten door organisatie,
vóór 3 februari:

 • adverteren met Google Ads en op facebook
 • het inrichten van een website: EilandenPlaza; hier zullen de Exposanten en Sponsors met zowel een logo als een korte tekst (max 50 woorden) worden vermeld.
 • het verspreiden van een flyer: hierin opgenomen de namen van de exposanten en sponsors die op 15 december bekend zijn. Deze flyer wordt oa verspreid op de Vakantiebeurs in Utrecht. Hierin kan geadverteerd worden vanaf €100.
 • aandacht op de websites oa: Corsica-Info.nl, Sardinie-Info.nl, Corsica-Prikbord.nl, Corsicaensardinie-info.nl
 • aandacht in de Nieuwsbrief van Corsicaensardinie-info.nl
 • vermeldingen op diverse fora en websites voor Elba en Sicilië
 • berichtgeving op facebook pagina van de SardinieVakantiebeurs en EilandenPlaza
 • persberichten naar lokale en landelijke bladen, pers en sites
 • PR middels aanwezigheid op andere beurzen, zoals de Vakantiebeurs in Utrecht.
 • uiteraard hopen we ook dat je publiciteit maakt op je website, nieuwsbrief, facebookpagina.

Wat doen we tijdens de beursdag op
3 en 4 februari:

 • In de algemene bemande stand kunnen folders, gadgets of stickers worden neergelegd door sponsors en exposanten.
 • Er zal en linnentasje worden uitgereikt waarin bezoekers hun flyers en producten kunnen meenemen.
 • Een DOE-kaart wordt tevens bij de ingang uitgeriekt met hierop alle namenvan de exposanten.
 • Op de beursdag en/of in aanloop van het evenement worden centraal e-mailadressen verzameld, deze worden ter beschikking gesteld aan exposanten voor éénmalig gebruik die zich daarvoor inschrijven (€100)

Presentaties: Er zijn 2 zalen beschikbaar waar presentaties gehouden kunnen worden. Op aanvraag kun je tegen geringe kosten ook een presentatie geven. Elk heel uur starten de 45 minuten durende presentaties. De eerste presentaties starten al "voorbeurs" om 10.00 uur.

Stand: logo+ 50 woorden tekst op website inbegrepen

 • Exposant Light: Sta-tafel 80x80cm + kruk (€80)
 • Exposant Basic: Kraam + afrok + verlichting (€180)
 • Exposant Basic+: Kraam + afrok + verlichting + 1 meter extra naast kraam (€230)
 • Exposant Basic++: Kraam + afrok + verlichting + 1 meter extra aan beide zijden kraam (€255)
 • Exposant Super: Standaard vrije plaats 3×3 m (€300)
 • Exposant Master: Vrije plaats in overleg, meer dan 9m2, prijs nader overeen te komen.

Opties:

 • Verkrijgen van centraal verzamelde e-mailadressen (€100)
 • Geven van een commerciële lezing/presentatie in presentatieruimte (€80)
 • Extra grote banner op alle pagina's in rechterkolom bovenaan van de website EilandenPlaza, van nu tot en met 1 nov 2018 (prijs vanaf €100; formaat 336*90 of 336*280)
 • Vermelding met advertentie in folder tbv promotie EilandenPlaza, die wordt verspreid oa op de vakantiebeurs in Utrecht, oplage tenminste 2000 (prijs vanaf 100)
 • Beschikbaar stellen Prijs voor loterij/prijsvraag (geen kortingsbonnen)
 • Extra verbruik stroom (€75)

Geen achterwand:
 de zijwanden van de zaal zijn niet geschikt om daar posters, vlaggen ed aan op te hangen, ook niet aan het plafond. Je kunt wel zelf een achterwand, kamerscherm, banier of flipover neerzetten. Wil je een achterwand, tafel of standbouw, vraag dan via een mail naar de mogelijkheden. Overbodige spullen kunnen veilig worden neergezet in de "catacomben".

Opbouw: vooralsnog kunnen we niet de dag ervoor opbouwen. Houd er dus rekening mee dat je 's morgens moet opbouwen en dat je om 10.15 uur klaar moet zijn. Opbouwen kan vanaf 7.30 uur.
Er ligt overal tapijt. Wil iets bijzonders van je stand maken? Graag even overleg!

Afbouw: dit dient direct na afloop van de beurs te geschieden. Je krijgt een seintje vanaf wanneer dat kan. Het is niet leuk voor deelnemers en bezoekers als de stand naast je wordt afgebroken terwijl je zelf nog bezig bent!

Internet en electriciteit:
 Er is een wifi-internetverbinding. Ook zijn er voldoende contactdozen voor elektriciteit. Neem echter wel zelf een haspel mee om de elektriciteit op de plaats te krijgen. Per stand is een beperkt stroom, dat wil zeggen, laptop of iets dergelijks kan prima daarop draaien. Mocht je meer stroom nodig hebben, dan kan dat, dan krijg je een eigen stroomvoorziening. (€75)

Catering:
 Voor de bezoekers wordt de catering verzorgd door De Broodfabriek tegen de normale tarieven. Het is niet de bedoeling dat je dranken en uitgebreide hapjes voor het direct nuttigen daarvan beschikbaar stelt. Wel mag je bezoekers van producten laten proeven! Je kunt wel producten verkopen die naar huis worden meegenomen.


Koffie/thee en frisdrank zijn voor de exposanten bij de huurprijs van de stand inbegrepen.

Hotel: Er is een Best Western Hotel en Bastion Hotel op loopafstand. Speciaal tarief: vermeld bij reservering van Best Westernhotel Grand Winston dat je voor de Broodfabriek komt.

Cultuur, Muziek en Dans:
We willen graag tijdens de beurs iets van de cultuur van de eilanden laten zien. Ken je iemand die bijvoorbeeld contacten heeft dan wel zelf bezig is in de wereld van muziek, dans, klederdracht o.i.d. wil je dan of hen contacten of mij een e-mailadres sturen zodat ik hen kan benaderen? Zou fantastisch zijn!

Enkele foto's:

Marktkraam heeft prikverlichting en is afgerokt:

Statafel 80×80: (op de foto tevens de wandbekleding (gordijnen) en donkergrijze tapijttegels.)

Presentatieruimte 2x:

 

Bereikbaarheid:

Uitstekende bereikbaarheid Gesitueerd in het hart van de Randstad, is De Broodfabriek uitstekend bereikbaar met openbaar
en eigen vervoer. Het treinstation Rijswijk ligt op 5 minuten loopafstand en bus en tram stoppen voor de deur. Tevens is er een ideale verbinding met Rotterdam The Hague Airport. Het complex ligt aan de voet van de A4, nabij de A12 en de A13.
Je neemt afrit 10 op de A4, richting bedrijvenpark Plaspoelpolder. Ruime betaalde en niet-betaalde parkeergelegenheid.

De zalen van De Broodfabriek: in de andere hallen/zalen kunnen andere evenmenten plaatsvinden.

De zaal: HUS-zaal:

Buitenzijde:

Meer info over De Broodfabriek vind je hier.

jouw compacte reisgids