Reisorganisaties Corsica

Hieronder een opsomming van reisorganisaties die reizen organiseren op en naar Corsica. Ook zijn er enkele Nederlanders die actief zijn op het eiland zelf, met reizen, met huizen, met appartementen.

Reisorganisaties


Het Frankrijk Huis/Corsica-Reizen
(Corsica)
Van 3-generatievakantie in luxe villa tot mooie rondreizen met auto, motor of zeiljacht.

Het specialistische team ‘Corsica-Reizen’ , onderdeel van Het Frankrijk Huis regelt het allemaal voor u. SGR garantie


Eva Sardinia Eva Corsica
(Sardinië, Sicilië, Corsica)
Eva Sardinia is hét SGR en ANVR reisbureau gespecialiseerd in Sardinië, Sicilië & Corsica-vakanties. Door onze flexibele aanpak bezorgen wij je een unieke reiservaring op deze mediterrane eilanden. Onze specialiteit is individuele rondreizen in (charme) hotels en authentieke accommodaties. Eva geeft het beste reisadvies voor jouw fly& drive of autorondreis naar Sardinië, Sicilië en Corsica!


Ontdek Corsica
(Corsica)
SkiMaquis – waarvan Ontdek Corsica onderdeel is – heeft een uitgebreid aanbod van campings, (boetiek)hotels, chambres d’hôtes, appartementen en villa’s. Rondreizen of met een vast reisdoel. Van camping tot luxe vakantiehuis. met eigen vervoer of per luxe touringcar. Met of zonder textiel. Hoe je ook reist: met SkiMaquis ontdek je Corsica op z’n mooist.


Jopie Oomkes Reiscreaties
(Sicilië, Sardinië, Corsica en Elba)
Vakantie vieren op een eiland heeft iets bijzonders. Zelf woon en werk ik op Texel en verzorg als zelfstandig reisondernemer graag uw vakantie met dat ultieme eilandgevoel naar Sicilië, Sardinië, Corsica en Elba. Strandvakantie, rondreis, culinaire- of sportieve vakantie, alles is mogelijk.
Creëer vakantieherinneringen met Jopie Oomkes ReisCreaties.


CorsicaTravel 
(Corsica)
Ons professionele, dynamische en enthousiaste team heeft ruim 10 jaar ervaring in Corsicavakanties. We kennen de mooiste plekjes en beste accommodaties. We vliegen voor een luchtige prijs, maar verzorgen ook uw overtocht of een compleet verzorgde reis per touringcar. Corsica Travel gaat voor kwaliteit en de beste prijs.


Funmaxx Sailing
(Sardinië en Corsica)
Zeilen langs de kust van de Costa Smeralda en Corsica, voor anker in de mooiste baaien, relaxen op het strand, dolfijnen spotten of genieten van de Italiaanse keuken. Een  zeilvakantie met Sailing Sardinië staat garant voor een onvergetelijke vakantie. Flottielje zeilen, meezeilen, bareboatzeilen: er is van alles mogelijk!


Accommodaties van Nederlanders:


Tot slot

Tot slot nog 2 websites waar je meer info kunt vinden , campings en accommodaties:

CorsicaenSardinie-Info
(Sardinië en Corsica)
Vooral uit eigen ervaringen geeft deze site tips en informatie over oa. kamperen, accommodaties, veerdiensten, verhuur, boeken en reisgidsen en ook reisorganisaties zoals Kras, Corendon, Pharos, Vacanselect, D-Reisen en SNP . Liefde voor het eiland, foto’s en beschrijvingen van ervaringen op onze reizen en vakanties vormen de basis van de website CorsicaenSardinie-Info.


Corsica Prikbord
(Corsica)
Al jaren is het Corsica Prikbord de vraagbaak voor de meest uiteenlopende vragen en ideeën over Corsica.

jouw compacte reisgids