Sympathisant

Draag jij deze beurs een warm hart toe. Of wellicht een van de eilanden? Want met het worden van "sympathisant" steun je indirect jouw favoriete eiland. Hoe meer publiciteit de beurs krijgt des te meer bekendheid en dus bezoekers en aandacht.

Je kunt op 2 manieren sympathisant worden:

  1. Maak een (kleine) bijdrage over op IBAN: NL52ABNA0563100435 tnv Geersdesign onder vermelding van:
    Sympathisant + je favoriete eiland. Of gebruik de doantieknop hier onder.
  2. Maak een(tekst met link) naar dit evenement op een duidelijke plaats op je eigen website, al dan niet met een onderstaande banner. Stuur me even een mail met de URL en je bent sympathisant.

Uiteraard is een combinatie van 1 en 2 voor de beurs het beste! We werken met een klein budget, vragen geen entreeprijs, toch leveren we hoge kwaliteit en dus veel bekendheid. Dus toch een donatie?

Naam*

E-mailadres*

Bedrag €*


PS. het kan ook snel via PayPal

Jouw link naar je eigen (of jouw favoriete) website komt op alle pagina's in de linkerkolom!

PS. Mocht je trouwens relaties hebben in de media? Die mag je ook best gebruiken om bekendheid te geven aan deze vakantiebeurs (en ik sta ze graag te woord!)

 

Dank avast!

Wilbert

Bruikbare tekst:

De eilanden Corsica, Sardinië, Sicilië en Elba mogen zich verheugen in een groeiende belangstelling van vakantiegangers.  Het event EilandenPlaza speelt daar op in. Geen vakantiebeurs met talloze niet ter zake doende kraampjes en stands. Hier vindt men de specialisten, de kenners, de liefhebbers.

Exposanten die hun expertise zorgvuldig met de eilandbewoners hebben opgebouwd, zullen hun best doen om die aspecten van de eilanden naar voren te laten komen waar grote reisondernemingen het moeten laten liggen.

Behalve kraampjes en stands zijn er ook presentaties door ervaren eilandgangers die hun liefde voor de eilanden graag delen. En dan niet alleen de azuurblauwe stranden en de mooie landschappen, maar ook over de veerdiensten, de water- en klimsporten en andere activiteiten zoals wandelen, fietsen of yoga.

Tel daar de proeverijen en diverse kennismakingen met typische eilandproducten bij op, dan betekent dat een gegarandeerd leuke en nuttige middag op 3 en 4 februari in de Broodfabriek in Rijswijk. Openingstijden van 10.30 tot 17.00 uur en de toegang is gratis. Meer informatie, oa over de uitstekende bereikbaarheid, is te vinden op de website van EilandenPlaza.nl

Nog enkele leuke afbeeldingen:

jouw compacte reisgids